Στο Μεξικό… ονειρεύονται Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους

Στο Μεξικό… ονειρεύονται Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ESPN» οι Μεξικανοί καλοβλέπουν τον Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας μετά την απομάκρυνση του Τάτα Μαρτίνο.

Ο Τάτα Μαρτίνο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Μεξικού και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια στη χώρα για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού τεχνικού. Και ένα από τα ονόματα, είναι ενός συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «ESPN», ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τον Ιγκνάθιο Αμπρίθ είναι οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην ομοσπονδία της χώρας για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ ετοιμάζει «τρελό» σχηματισμό με Φορτούνη, Χάμες, Μπιελ και Ελ Αραμπί!

«Ο Αλμέιδα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα, θα μπορούσε να αποτελέσει μια δυνατή υποψηφιότητα για τον πάγκο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ το οποίο στέκεται στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής της ΑΕΚ σε συλλογικό επίπεδο στο Μεξικό.

Όλα αυτά βέβαια είναι απλά σενάρια και δεν έχουν βάση, με τον Αλμέιδα να έχει ξεκαθαρίσει προ ημερών στη συνέντευξή που παραχώρησε στην Ολλανδία πως θέλει να παραμείνει για πολύ καιρό στην Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ