Ελ Καντουρί για Μαρόκο: «Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική»

Ελ Καντουρί για Μαρόκο: «Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την τεράτια πρόκριση επί του Μαρόκου στους «8» του Παγκοσμίου Κύπελλου και για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντούρι μίλησε στο ιταλικό Sky Sports για το σπουδαίο επίτευγμα που κατάφερε το Μαρόκο να βρεθεί στα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ, χαρακτηρίζοντας την πρόκριση αυτή «ιστορική».

Παράλληλα στάθηκε στους τραυματισμούς που είχε ο ίδιος και τον οδήγησαν εκτός εθνικής και στους επεισοδιακούς πανηγυρισμούς των συμπατριωτών του.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνει άμεσα από την Ισπανία ο Ενρίκε!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν κλήθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική ο Ρεγκραγκί ήταν βοηθός προπονητή και τον γνωρίζω πολύ. Δυστυχώς στην αρχή της φετινής σεζόν αντιμετώπισα κάποια προβλήματα τραυματισμών και εξαιτίας αυτών δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες για κλήση μου στην Εθνική. Η πρόκριση επί της Ισπανίας ήταν ιστορική, καθώς όταν μιλούσαμε για την Εθνική Μαρόκου, όλοι θυμόμασταν το 1986 όταν και έφτασε στους «16». Τώρα η ομάδα πέτυχε κάτι πιο όμορφο φτάνοντας στα προημιτελικά»

Όσα είπε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην διάρκεια των πανηγυρισμών: «Είναι λογικό να υπάρχουν πανηγυρισμοί, όμως δημιουργήθηκαν επεισόδια στη διάρκεια των πανηγυρισμών. Και στη νίκη επί του Βελγίου υπήρξαν επεισόδια στις Βρυξέλες όπου μεγάλωσα. Στο Μαρόκο δεν έγινε τίποτα και όλοι πανηγύρισαν όπως έπρεπε. Στην Ευρώπη κάποιοι βρήκαν τρόπο να χαλάσουν το πάρτι».

Κλείνοντας ο Μαροκινός μέσος διέκρινε όσο αφόρα την απόδοση τους στην εθνική ομάδα τους τους Χακίμι, Άμραμπατ, Αγκουέρντ και Σαΐς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ