Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νότιγχαμ (pics)

Οι επιλογές του Μίτσελ για το αποψινό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00).

Δυνατό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός (19:00), με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πριν από λίγο να κάνει γνωστές της επιλογές του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τους Reds.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Βρουσάι, Σωκράτη, Ρέτσο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Μπλακ στο «10»: «Είμαστε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague – Καταπληκτικοί οι οπαδοί μας»

Ο Εμβιλά, Κασάμι και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι οι τρεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Μπιέλ και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Βρουσάι, Σωκράτης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κασάμι, Αγκιμπού Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Πασχαλάκης, Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μασούρας, Μπόουλερ, Σαμασέκου, Καλογερόπουλο, Ντόι, Γκάρι και Μπακαμπου.

 

Ο Ολυμπιακός έπειτα από τα δυο φιλικά στην Ισπανία με Χάντερσφιλντ (2-0) και Σταντάρ Λιέγης (3-3), στα οποία ο Μίτσελ έβγαλε αρκετά συμπεράσματα θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό του κόντρα στη Νότιγχαμ στο φαληρικό γήπεδο.

Η 11άδα της Νότιγχαμ Φόρεστ:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από