Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόβα τζενεράλε με άρωμα… Premier League

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρόβα τζενεράλε με άρωμα… Premier League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο του φιλικό πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, με τα έσοδα να πηγαίνουν για καλό σκοπό...

Ο Ολυμπιακός λίγες μέρες πριν επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις του, δίνει απόψε (19:00, Cosmote Sport 1) μεγάλο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στην πρόβα τζενεράλε για την επανέναρξη της Superleague την αγγλική ομάδα σε ένα φιλικό με φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι», τα έσοδα από την αναμέτρηση θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», σε μια σπουδαία κίνηση και από τους δυο συλλόγους.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός και ειδικότερα ο Μίτσελ θα βγάλει πολλά και σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του ενόψει της επιστροφής στη δράση, ενώ θα κοντραριστεί με έναν σύλλογο που αγωνίζεται στην Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρωταθλητές έδωσαν δύο φιλικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής τους προετοιμασίας στην Ισπανία, όπου νίκησαν 2-0 τη Χάντερσφιλντ και έμειναν στο 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης.

Από εκεί και πέρα, τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά και το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, Ροντινέι, που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ