Άρης: Κρίσιμο ραντεβού με Νταρίντα

Ο διεθνής Τσέχος μέσος αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται να σημειωθούν τις επόμενες ώρες στην υπόθεση της απόκτησης του Βλαντιμίρ Νταρίντα από τον Άρη. Ο διεθνής Τσέχος μέσος θα ταξιδέψει σήμερα (12/12) ή αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ποδοσφαιριστής θα συνοδεύεται από τον εκπρόσωπο του, ενώ στο ραντεβού με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για διετές συμβόλαιο, ενώ και ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει άδεια από τη Χέρτα για να διαπραγματευτεί με τον Άρη.

Στη συνέχεια ο Νταρίντα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν ολα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει στον Άρη και θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή του Άλαν Πάρντιου στις προπονήσεις,. ενώ από την 1η του επόμενου μήνα θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής και σε επίσημα παιχνίδια.

Ο Τσέχος μέσος βρίσκεται, άλλωστε, σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της Χέρτα, ενώ αγωνίστηκε πρόσφατα και σε φιλικές αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από