Άρης: Στροφή σε Λεβαδειακό

Άρης: Στροφή σε Λεβαδειακό

Οι κιτρίνομαυροι θα ξεκινήσουν από αύριο (11/12) την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι (16/12) Κυπέλλου με την ομάδα της Βοιωτίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άλαν Πάρντιου. Ο Άγγλος τεχνικός έκανε ταξίδι-αστραπή στην πατρίδα του, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια προσωπική του υπόθεση, ενώ θα βρίσκεται και αυτός στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.

Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Οι Οντουμπάζιο και Εμπακατά κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, αποτελεί, όμως ερωτηματικό αν ένας εκ των δύο ξεκινήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, καθώς δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης: Το Μουντιάλ της ζωής του: Ο αδιανόητος Μέσι «τρελαίνει» τις στατιστικές (pics)

Στην αντίθετη περίπτωση ο Καμάτσο αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, όπως έγινε και στο φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα. Αντίθετα, ο Φαμπιάνο θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Ο Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ενκουλού, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ