Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κάουλι (vid)

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Κάουλι (vid)

Το όνομα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Λουντογκόρετς, Κάουλι Ολιβέιρα, φέρεται να έχει πέσει στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό.

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών, με τον Παναθηναϊκό να σκανάρει την αγορά για την απόκτηση εξτρέμ, αριστερού μπακ και παίκτη που να αγωνίζεται στον άξονα. Κάπως έτσι, έπεσε στο… τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του Κάουλι Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λουντογκόρετς προτάθηκε και εξετάζεται από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ο 27χρονος άσος αγωνίζεται τόσο στο “8”, όσο και στο “10”, με την περίπτωσή του να μην περνά αδιάφορη για τους πρωτοπόρους του ελληνικού πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν ο Κάουλι μετράει 29 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Ανάρτηση με νόημα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Η βουλγαρική ομάδα τον είχε αποκτήσει πριν τρία χρόνια από την Πάντερμπορν έναντι 600.000 ευρώ, ενώ προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα της Κολωνίας, αλλά και της Ντούισμπουργκ. Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιό του με τη Λουντογκόρετς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ