Έβαλε 50.000 ευρώ στον Βέμερ ο Παναθηναϊκός, νέα προσφυγή απ’ τον Γερμανό!

Έβαλε 50.000 ευρώ στον Βέμερ ο Παναθηναϊκός, νέα προσφυγή απ’ τον Γερμανό!

Οι πράσινοι έβαλαν τη μία από τις δέκα δόσεις και έκαναν προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας από την ΕΠΟ να ξεκαθαρίσει τι ισχύει. Ζητάει τόκους και δικαστικά έξοδα ο Γερμανός.

Τρεις μέρες πριν από τη λήξη της διορίας για την εξόφληση του Γενς Βέμερ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πάρει τους τρεις βαθμούς που του αφαιρέθηκαν πίσω, οι πράσινοι κατέβαλαν 50.000 ευρώ στον λογαριασμό του Γερμανού αμυντικού, ως μια πρώτη δόση αποπληρωμής των 497.000 ευρώ που του οφείλουν και που του είχαν επιδικαστεί.

Μια καταβολή, πάντως, που κανείς δεν ξέρει αν είναι αρκετή για τους πράσινους ώστε να πάρουν τους βαθμούς πίσω, αφού ακόμα περιμένουν να απαντήσει η ΕΠΟ στην επιστολή τους αναφορικά με το τι ισχύει για την εξόφληση και αν πρέπει να δοθούν όλα τα χρήματα.

Παράλληλα στο τριφύλλι προχώρησαν σε ακόμα μια κίνηση, αφού έκαναν προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητούν να διευκρινίσει την ποινή και αν αυτή ενεργοποιείται επειδή ο Παναθηναϊκός δεν κατέβαλε μια δόση και όχι το σύνολο του ποσού. Μάλιστα, στην προσφυγή αναφέρουν πως αν δεν υπάρξει ερμηνεία από πλευράς ΕΠΟ, θα ζητήσουν αναστολή της ποινής μέχρι την επίλυση του θέματος.

Προσφυγή στο διαιτητικό ο Βέμερ

Ωστόσο ο Γενς Βέμερ, παρά το γεγονός πως υπήρξε έπειτα από μήνες κίνηση από πλευράς Παναθηναϊκού, προχώρησε σε προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο. Με αυτή ζητάει να διορθωθεί η απόφαση και επί της ουσίας να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να καταβάλει τους νόμιμους τόκους, αλλά και τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης.

Οι δύο προσφυγές αναμένεται να εκδικαστούν την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ