ΑΕΚ : «Φρεσκάρισμα» στην ενδεκάδα και πίεση από το πρώτο λεπτό

ΑΕΚ : «Φρεσκάρισμα» στην ενδεκάδα και πίεση από το πρώτο λεπτό

Το πλάνο και οι οδηγίες του Χιμένεθ για τη ρεβάνς με τη Λάρισα.

Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι το πιο σημαντικό από όσα έχει δώσει εδώ και καιρό η ΑΕΚ, καθώς απόψε θα κριθεί ένα εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Με την ΑΕΚ να διεκδικεί την 3η διαδοχική παρουσία της εκεί. Η Ένωση θέλει να ανατρέψει το 2-1 του AEL FC ARENA και για να το πετύχει αυτό, θα επιδιώξει να κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους από νωρίς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε χθες προς τους παίκτες του πως το αποψινό ματς είναι ένας πρόωρος τελικός για την ΑΕΚ, στον οποίο θα πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και παράλληλα να κυνηγήσει το γκολ από νωρίς. Προκειμένου να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να αποφύγει τις… περιπέτειες. Παίρνοντας την πρόκριση και αποκτώντας το δικαίωμα να διεκδικήσει το νταμπλ.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το αγωνιστικό σκέλος, φαίνεται πως ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αλλάζοντας πρόσωπα σε όλες τις γραμμές.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Μπάρκας, δεξιά στην άμυνα ο Γκάλο, στο κέντρο οι Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι και αριστερά ένας εκ των Χουλτ, Μπακάκη. Με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, στο πλευρό του Σιμόες αναμένεται να επιστρέψει μετά από καιρό ο Κονέ, ενώ ο Μπακασέτας λογικά θα μετατεθεί στα δεξιά. Ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αριστερό εξτρέμ ο Λόπες. Παρότι θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Χριστοδουλόπουλος. Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τις άλλες δύο θέσεις της ενδεκάδας, αυτές μοιάζουν «καπαρωμένες», με τον Αραούχο να βρίσκεται στην κορυφή και τον Λιβάγια λίγο πιο πίσω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ