Ξάνθη : Χωρίς Ντε Λούκας στην Τούμπα

Ξάνθη : Χωρίς Ντε Λούκας στην Τούμπα

Η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χωρίς τον τιμωρημένο Πάμπλο Ντε Λούκας, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χρήστος Λισγάρας.

Μετά την 10η εφετινή νίκη της η Ξάνθη, επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς επέστρεψε στα γήπεδα ξεκινώντας την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Η ξανθιώτικη ομάδα προπονήθηκε σε δύο γκρουπ με αυτούς που γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς με ασκήσεις κατοχής μπάλας και πίεσης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και  τους υπόλοιπους που ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής.

Ο Χρήστος Λισγάρας που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα της Κυριακής υποβλήθηκε σε μαγνητική και τις επόμενες μέρες θα γίνει το γνωστό το μέγεθος του προβλήματος θλάσης που αντιμετωπίζει.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης επιστρέφει στη διάθεση της ομάδας του, με τον αρχηγό της ομάδας να επιστρέφει μετά την τιμωρία του λόγω καρτών. Αντίθετα, ο Πάμπλο Ντε Λούκας έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην επερχόμενη αναμέτρηση στην Τούμπα προς τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ