Ο Παπέ Αμπού Σισέ, το Σαμπιονά και η…  Σεντ Ετιέν (pic)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, το Σαμπιονά και η… Σεντ Ετιέν (pic)

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού παρακολουθείται από Γαλλικές ομάδες και όχι μόνο…

Είναι καιρό που ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του Ολυμπιακού. Από εκείνο το δύσκολο βράδυ με την Καραμπάγκ στο Καραϊσκάκη και το λάθος του που στοίχισε στους πρωταθλητές ο Μίτσελ τον έβαλε στην… γωνία. Μεσολάβησε το Μουντιάλ με την Σενεγάλη και η επιστροφή του στο Ρέντη δεν φαίνεται πως άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Αφρικανός στόπερ, παρά τα θέματα που έχει ανασταλτικά ο Ολυμπιακός, φαίνεται πως βρίσκεται εκτός βασικών πλάνων. Δεν το λέμε εμείς, το «λέει» ο Μίτσελ με τις επιλογές του. Όπως έδειξε και στην αποστολή για τα Γιάννενα όπου ο Σισέ έμεινε στο Ρέντη. Τι θα γίνει με τον Σενεγαλέζο;

Διαβάστε επίσης: Όταν εσύ «φορτώνεις» τον άξονα και οι άλλοι σε… τρέχουν από τα πλάγια

Την απάντηση επεδίωξε να την δώσει πριν λίγες μέρες ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ. «Αν δεν φύγει τον Ιανουάριο, θα φύγει το καλοκαίρι» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παστορέλο δείχνοντας και το… που βρισκόμαστε.

Για να φύγει ο Σισέ θα χρειαστεί βεβαίως να το αποφασίσει ο Ολυμπιακός και να υπάρξει και μια πρόταση από το εξωτερικό που θα τον ικανοποιήσει. Ομάδες που τον παρακολουθούν εδώ και καιρό υπάρχουν πολλές. Κυρίως από την Γαλλία αλλά και από Γερμανία, Αγγλία. Ο Σισέ μέσω και της Σενεγάλης έχει ανεβάσει τις μετοχές του. Δεν βοηθάει σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό όμως είναι χρόνια τώρα που ο Σισέ «έχτισε» γερά το όνομα του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο».

Το Σαμπιονά θα ήταν ιδανικό για τον ίδιο στην περίπτωση που οριστικά ανοίξει η πόρτα από τον Ολυμπιακό, ίσως ξανά με τον ίδιο τρόπο που είχε ανοίξει και πρόπερσι όταν πήγε δανεικός με οψιόν στην Σεντ Ετιέν.

Η Σεντ Ετιέν μάλιστα που με γαλλικό δημοσίευμα πριν λίγη ώρα ονειρεύεται να τον ντύσει ξανά στα πράσινα. Μικρή… λεπτομέρεια; Τότε η Σεντ Ετιέν έπαιζε στο Σαμπιονά, τώρα είναι στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Και αν κοιτάξετε τον βαθμολογικό πίνακα θα χρειαστεί να φτάσετε ως το τέλος, εκεί που βρίσκεται η Σεντ Ετιέν.

Κάτι που σημαίνει πως δύσκολα ρεαλιστικά θα μπορούσε να αποτελέσει ο επόμενος σταθμός του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος που βρίσκεται και δουλεύει στο Ρέντη με τον Μίτσελ να αποφασίζει για το μέλλον του και τις εξελίξεις, έτσι ή αλλιώς να μην αργούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ