Τι παίζει με Αγκιλέρα και Ολυμπιακό…

Τι παίζει με Αγκιλέρα και Ολυμπιακό…

Ο μάνατζερ του Μπράντον Αγκιλέρα, Κουρτ Μόρσινκ, αναφέρθηκε στο μέλλον του πελάτη του, ο οποίος φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως βρίσκεται ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός της Νότιχαγμ Φόρεστ, Μπράντον Αγκιλέρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ο 19χρονος άσος ολοκλήρωσε το δανεισμό του στην Γκουανακαστέκα της πατρίδας του και ο αγγλικός σύλλογος ψάχνει να τον παραχωρήσει και πάλι δανεικό.

Διαβάστε επίσης: The Underdogs: Η αναπάντεχη «παρέα» του Μέσι στον δρόμο για την δόξα (vid)

Ο μάνατζερ του νεαρού ποδοσφαιριστή, Κουρτ Μόρσινκ, μίλησε στο «La Teja» και ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Κόστα Ρίκα, ενώ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο Μόρσινκ:

Για το μέλλον του Αγκιλέρα: «Θα το απέκλεια να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα. Στην πραγματικότητα στο 99,9% υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα, αλλά την αποκλείω αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται ένα παραπάνω βήμα για να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής και προφανώς η Κόστα Ρίκα δεν σου το δίνει αυτό».

Για τον Ολυμπιακό: «Η Νότιγχαμ έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό όποτε για να δούμε τι θα γίνει. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε χρόνο να βρούμε την καλύτερη προοπτική για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ