Τα… φώτα σε Καραϊσκάκη και Πανθεσσαλικό

Τα… φώτα σε Καραϊσκάκη και Πανθεσσαλικό

Τελευταία... στροφή για τη Super League μέσα στο 2022, με τα βλέμματα να επικεντρώνονται σε Καραϊσκάκη και Πανθεσσαλικό.

Η τελευταία… πράξη του 2022. Οι ομάδες της Super League ρίχνονται ξανά στη μάχη, για την 15η στροφή του εφετινού μαραθωνίου. Το σημερινό μενού είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο, με τα φώτα να πέφτουν σε Καραϊσκάκη και Πανθεσσαλικό.

Το πρόγραμμα ανοίγει στη Λιβαδειά (17:00), με την αναμέτρηση του Λεβαδειακού κόντρα στον Ιωνικό. Ματς-εξάποντο, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Πιο καυτή από ποτέ η Ελευθερία Ελευθερίου – Ολόγυμνη, σε στέλνει για… υπογλώσσια (pics)

Η σκυτάλη περνάει στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μίτσελ επανέφερε στην αποστολή τον Ουί-Τζο, με τους «ερυθρολεύκους» να ψάχνουν μόνο το τρίποντο μετά και την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στους Ζωσιμάδες. Από την άλλη, οι Αρκάδες έρχονται ανανεωμένοι, με τον Ηρακλή Μεταξά να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία.

Στη συνέχεια (19:30), η δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ, φιλοξενείται από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Με πάνω από 5.000 οπαδούς στο πλευρό της, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα επιχειρήσει να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Η δράση μεταφέρεται στο Περιστέρι (20:00), με τους Ατρόμητο και ΠΑΟΚ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Οι ασπρόμαυροι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχοντας σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στη Λεωφόρο (21:30), με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι πρωτοπόροι της Super League δεν έχουν περιθώρια για νέα γκέλα, μετά και την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στη Νίκαια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Λεβαδειακός – Ιωνικός 17:00
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 18:00
Βόλος-ΑΕΚ 19:30
Ατρόμητος -ΠΑΟΚ 20:00
Παναθηναϊκός -ΟΦΗ 21:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ