Επανέρχεται η Τράμπζονσπορ για Μασούρα – Τι λένε στην Τουρκία

Η Τράμπζονσπορ ψάχνει για εξτρέμ ενόψει Ιανουαρίου και σύμφωνα με τους Τούρκους ψηλά στη λίστα της βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Γιώργος Μασούρας το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει έντονα την Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη, σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στην Τουρκία, όμως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός παρέμεινε στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, νέα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η τούρκικη ομάδα έχει επιστρέψει για τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και ετοιμάζει δεύτερο κύκλο επαφών, προκειμένου να τον κάνει δικό της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, η «Fanatik» τονίσει ότι η ομάδα της Τραπεζούντας έχει σκοπό να επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά για την υπογραφή του Μασούρα, μετά την προσπάθεια της να τον αποκτήσει πριν από μερικούς μήνες.

Ο Μασούρας είναι ψηλά στη λίστα της Τράμπζονσπορ μαζί με ακόμη 2-3 ποδοσφαιριστές, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να ψάχνουν για εξτρέμ ενόψει Γενάρη. Προς το παρόν δεν υπάρχει η παραμικρή κρούση στον Ολυμπιακό, όμως δεν αποκλείεται να κινηθεί για την περίπτωση του στο προσεχές διάστημα, όπως γράφουν στη γειτονική χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρηματιστηριακή αξία του Μασούρα είναι πάνω από 7.500.000 ευρώ, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 3 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε το δημοσίευμα της Fanatik: 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από