Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης, ο Μασούρας και η… έκπληξη

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης, ο Μασούρας και η… έκπληξη

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ για το δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και οι αλλαγές που ετοιμάζει...

Ο Ολυμπιακός μετά τα Χριστούγεννα μπαίνει ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την 15η αγωνιστική της Superleague, σε μια αναμέτρηση must win.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την απώλεια δυο βαθμών στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ, θέλουν πάση θυσία τρίποντο για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος. Για αυτό το ματς με τους Αρκάδες είναι σαν τελικός για την ομάδα του Μίτσελ, με τον Ισπανό από την πλευρά του να καταστρώνει τα πλάνα του και να ετοιμάζει αλλαγές συγκριτικά με την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες».

H κακή αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι δέχτηκαν δυο τέρματα οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει σε σκέψεις τον Μίτσελ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να πάρει τη θέση του Παναγιώτη Ρέτσου στο αρχικό σχήμα, μιας και πριν τη διακοπή συνεργαζόταν άψογα μαζί με τον Ντόι.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προπονητής ενδέχεται να προχωρήσει σε επιπλέον αλλαγές και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον Γιώργο Μασούρα να διεκδικεί και εκείνος με τη σειρά του θέση στην ενδεκάδα για το ματς με τον Αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίτσελ θα συνεχίσει τις δοκιμές για να κατασταλάξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, με τον Ισπανό να μην αποκλείεται να προχωρήσει πέρα από τις δυο αλλαγές των Ελλήνων και σε… έκπληξη.

Ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού κάνει σκέψεις και για την επιστροφή του Μαρσέλο στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως τα πάντα θα είναι πιο ξεκάθαρα μετά την αυριανή προπόνηση, που θα δείξει ενδεκάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ