Ολυμπιακός : Σε καλό κλίμα το γεύμα της ομάδας στο Περιστέρι

Ολυμπιακός : Σε καλό κλίμα το γεύμα της ομάδας στο Περιστέρι

Οι ερυθρόλευκοι γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο του Περιστερίου, μετά την σημερινή προπόνηση στου Ρέντη. Πως κανονίστηκε το τραπέζι και το καλό κλίμα μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας με 5-1.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, με τους ερυθρόλευκους να σημειώνουν μάλιστα πέντε γκολ και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των πειραιωτών ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Το ίδιο ισχύει και για την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα με την κίνηση που έκαναν οι ερυθρόλευκοι.

Οι παίκτες και το  τεχνικό επιτελείο, γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο του Περιστερίου και πέρασαν σε χαλαρό ρυθμό το μεσημέρι τους, μετά την κοπιαστική προπόνηση στου Ρέντη. Πως κανονίστηκε το τραπέζι από τους ερυθρόλευκους; Σε μια από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών οι παίκτες έκαναν διπλάκια και συμφώνησαν πως η χαμένη ομάδα θα έκανε το τραπέζι στους νικητές.

Οι νικητές λοιπόν φρόντισαν να υπενθυμίσουν στους ηττημένους την υποχρέωση που είχαν, με τους χαμένους του «διπλού» να πληρώνουν τον λογαριασμό στο εστιατόριο. Το παρών στο γεύμα έδωσε και ο προπονητής των πειραιωτών, Χρήστος Κόντης μαζί με τους συνεργάτες του και θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν καλό. Σ’ αυτό φυσικά βοήθησε η νίκη επί της Κέρκυρας και τα πέντε γκολ που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι. Όσο για το μενού; Αυτή την φορά οι παίκτες του Ολυμπιακού προτίμησαν κρεατικά.

Προπονήθηκε ο Μποτία

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τα νέα ήταν καλά για τον Αλμπέρτο Μποτία στην σημερινή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που είχε μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι στην διάθεση του Χρήστου Κόντη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν ο Έλληνας τεχνικός θα συμπεριλάβει τον Μποτία στην αποστολή ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Ισπανός ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που είχε. Το παρών στην σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων στου Ρέντη έδωσε και ο Φρανσουά Μοντέστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ