Η μεταγραφική προτεραιότητα της ΑΕΚ στο χειμερινό παζάρι – Στο… κάδρο παίκτης από τη Λατινική Αμερική

Η μεταγραφική προτεραιότητα της ΑΕΚ στο χειμερινό παζάρι – Στο… κάδρο παίκτης από τη Λατινική Αμερική

Τί κοιτάζει η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Η εικόνα της ΑΕΚ σε άμυνα και επίθεση είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί στον εφετινό μαραθώνιο του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στη Super League (30), ενώ έχει και το καλύτερο παθητικό της κατηγορίας (5) γκολ.

Απαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -4 από κορυφή και Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ φορτσάρει για τον τίτλο και με το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να πλησιάζει, ετοιμάζεται να σηκώσει… μανίκια. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, με τους υπευθύνους του σχεδιασμού να έχουν ήδη σκανάρει την αγορά. Αλλωστε, ο Ματίας Αλμέιδα έχει στείλει το… μήνυμα σε Κουχάρσκι, Κονέ και Άλβες. Η μεταγραφική προτεραιότητα της Ενωσης είναι μία: Η απόκτηση στόπερ.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, έχοντας θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Με τους Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου σε πρώτο πλάνο και τον Τζαβέλλα πιο πίσω στην ιεραρχία, η ΑΕΚ βάζει μπρος και για πέμπτο στόπερ. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε έναν συγκεκριμένο στόχο για τα μετόπισθεν. Πρόκειται για παίκτη που κατάγεται από την Αργεντινή και το όνομά του φιγουράρει αρκετά ψηλά στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ομάδας.

Εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούνται στην ΑΕΚ. Με το μεταγραφικό παράθυρο προ των πυλών, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη θέσει τις προτεραιότητές τους για τη συνέχεια της σεζόν. Μια συνέχεια που έχει ως μοναδικό στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ