Αλμέιδα: «Οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες»

Αλμέιδα: «Οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει στραμμένο το βλέμμα της η ΑΕΚ. Η Ενωση δοκιμάζεται αύριο (3/1) στους Ζωσιμάδες, με τον Ματίας Αλμέιδα να μιλάει για το σημαντικό ματς.

Ο Αργεντινός τεχνικός στάθηκε στη συγκέντρωση που καλείται να δείξει η ομάδα του, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία των κιτρινόμαυρων.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Ντόρσεϊ και Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Ματίας Αλμέιδα:

«Όπως σε όλα τα παιχνίδια, εμείς θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα που απαιτείται σε αυτό το ματς. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι.

Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να προσέχεις τα 97 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Πάντα υπάρχει η ανάλυση των αντιπάλων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο.

Πάντα όταν το ρόστερ είναι πλήρες, είναι ακόμα καλύτερα, αλλά έχουμε αποδείξει ότι όλοι βοηθάνε την ομάδα πολύ καλά, οπότε βασιζόμαστε στο σύνολο της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι το γκρουπ.

Είμαι ικανοποιημένος αλλά βλέπω κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, οι χαρές στο ποδόσφαιρο κρατούν 24 ώρες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς γι’αυτό δεν μας παίρνει να κοιτάμε ούτε προς τα πίσω, ούτε στο μέλλον. Επικεντρωνόμαστε στο αμέσως επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ