Τρεις φορές παύει να είναι σύμπτωση: Όταν η ΑΕΚ μένει πίσω στο σκορ, χάνει (vids)

Τρεις φορές παύει να είναι σύμπτωση: Όταν η ΑΕΚ μένει πίσω στο σκορ, χάνει (vids)

Μετά τον Βόλο στη Ριζούπολη, τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τώρα και ήρθε και ο ΠΑΣ. Τρεις φορές στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό.

Όταν κάτι συμβαίνει δύο φορές μπορεί να είναι σύμπτωσή. Όταν συμβαίνει όμως τρεις; Η ΑΕΚ ηττήθηκε στα Γιάννενα από τον ψυχωμένο ΠΑΣ στο πρώτο παιχνίδι του 2023 και έμεινε στο -7 από τον Παναθηναϊκό. Μία ήττα που είχε ένα κοινό με τις προηγούμενες δύο της Ένωσης στο πρωτάθλημα.

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει όταν έμεινε πίσω στο σκορ. Η αρχή έγινε από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Βόλο στη Ριζούπολη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς με γκολ του Ντέλετιτς, αλλά η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 0-1: Με το ζόρι στη Λιβαδειά και τώρα Αγιά Σοφιά

Η δεύτερη ήττα ήρθε την τέταρτη αγωνιστική, στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Εκεί οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα χάρη σε γκολ του Πινέδα, ο Παναθηναϊκός το γύρισε με δύο πέναλτι και παρόλο που είχε ένα ημίχρονο μπροστά της, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Το κακό τρίτωσε στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ την αιφνιδίασε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που κατάφερε η Ένωση ήταν να μειώσει σε 2-1. Ακόμα και στην Τρίπολη, όταν δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις αρχές του δεύτερου μέρους, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βρει απάντηση, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο κάτι που έχει συμβεί τόσες φορές. Και σίγουρα είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει ο Αλμέιδα και οι παίκτες του ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ