Ροντινέι: «Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας – Ήταν όνειρό μου» (vid)

Ροντινέι: «Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας – Ήταν όνειρό μου» (vid)

Ο Ροντινέι, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, μίλησε για το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» λέγοντας πως πραγματοποίησε ένα όνειρό του.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από τη Νεάπολη, νικώντας τον Ιωνικό με 2-0 για την 16η αγωνιστική της Super League, χάρη στα υπέροχα γκολ του Μπακαμπού και του Φορτούνη. Στην αναμέτρηση κόντρα στους Νικαιώτες έκανε ντεμπούτο ο νέος δεξιός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας, Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος, μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε στις δηλώσεις του τη χαρά του που αγωνίζεται πλέον με τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα, κάτι που αποτελούσε όνειρό του.

Διαβάστε επίσης: Μια Κυριακή που έχει να… πει πολλά

Όσα είπε ο Ροντινέι στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ντεμπούτο του:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε όνειρό μου, ξέρω ότι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας».

Αν αισθάνεται πως βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα:

«Νιώθω έτσι. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε κάνει τα πάντα για να προσαρμοστώ. Από την πρώτη μέρα προσπάθησα να μάθω ελληνικά, για να προσαρμοστώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος αυτό φαίνεται και βοηθάει στο να βελτιώνεται η απόδοσή του».

Για τον Πελέ:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους τους Βραζιλιάνους, γιατί έχουμε χάσει τον βασιλιά μας. Ήταν ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τους Βραζιλιάνους από πολύ μικρός. Έχει προσφέρει τόσες μεγάλες στιγμές. Είμαστε λυπημένοι, έχει πάει να συναντήσει άλλους σπουδαίους Βραζιλιάνους. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και να ζήσουμε όσα ευχάριστα δημιούργησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ