Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος…

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-0: «Καθάρισε» στο δεύτερο μέρος…

Σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Ατρομήτου, πιάνοντας μάλιστα τους Περιστεριώτες στην 7η θέση.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Ατρομήτου με σκορ 2-0 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο δεύτερο μέρος, όπου οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου σκόραραν και τα δύο τους τέρματα στο παιχνίδι, με ένα τρομερό γκολ του Νίκου Καρέλη να ανοίγει το σκορ και τον Διαμαντή Χουχούμη να κλειδώνει τη νίκη.

Έτσι οι γηπεδούχοι έπιασαν τους φιλοξενούμενους στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού και οι δύο έχουν καταφέρει να μαζέψουν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα συνολικά 19 πόντους.

Στο πρώτο μέρος, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, οι τελικές της ομάδας του Αγρινίου δεν βρήκαν στόχο, όπως και εκείνες του Ατρομήτου που είχε περιοριστεί με μικρότερο… ρόλο στο ματς. Με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Με τη έναρξη του δευτέρου 45λέπτου οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Νίκο Καρέλη να σημειώνει ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ με τακουνάκι στο 46′, γράφοντας το 1-0 και δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Αγρινιώτες συνέχισαν να κυριαρχούν στο γήπεδο και τελικά βρήκαν ένα δεύτερο γκολ με τον Διαμαντή Χουχούμη να σημειώνει το τελικό 2-0 στο 74′ έπειτα από τη δεύτερη ασίστ του Λεβάν Σενγκέλια στο ματς. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε τη νίκη.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90′ Μαλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76′ Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68′ Μάρτενσον), Νταγκό (68′ Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76′ Πέδρο).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (26′ Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72′ Τζαβίδας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ