Πρώτη μεταγραφή για τον ΟΦΗ: Παίρνει τον Κολομβιανό εξτρέμ, Σαντιάγκο Μοσκέρα (vid)

Πρώτη μεταγραφή για τον ΟΦΗ: Παίρνει τον Κολομβιανό εξτρέμ, Σαντιάγκο Μοσκέρα (vid)

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την απόκτηση του Σαντιάγκο Μοσκέρα από τον ΟΦΗ, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Πολύ κοντά στην πρώτη χειμερινή του μεταγραφή φαίνεται πως είναι ο ΟΦΗ! Τα τελευταία 24ωρα οι Κρητικοί είχαν εντείνει τις προσπάθειές τους για ενίσχυση και η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με τον Σαντιάγκο Μοσκέρα.

Πρόκειται για 27χρονο Κολομβιανό εξτρέμ που αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα ώστε να τεθεί στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους ενώ το πιο σημαντικό είναι πως δεν θα χρειαστεί χρόνο για να μπει κανονικά με την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Δικαστική απόφαση κόλαφος για την ΕΠΟ – Εκθέτουν την Εκτελεστική Επιτροπή οι Φιλιππούσης και Μπάρτζης

Ο Μοσκέρα συμμετείχε μέχρι τώρα στην προετοιμασία της Ντεπορτίβο Κάλι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κολομβία τον Οκτώβριο, μέτρησε 33 εμφανίσεις με τέσσερα γκολ και μία ασίστ, ως δανεικός από την Πατσούκα. O ΟΦΗ δεν θα σταματήσει εδώ αφού φορτσάρει και για την απόκτηση ενός επιθετικού, στην προσπάθειά του να βελτιώσει την εικόνα του στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ