Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο (16:00) για την 17η αγωνιστική της Super League, με τον ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να βρίσκεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και να στηρίζει έμπρακτα τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών ταξίδεψε στη Θεσσαλία και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τον Βόλο, δείχνοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται δίπλα στον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Η «ερυθρόλευκη» λαοθάλασσα στο Πανθεσσαλικό (pics+vids)

Ένα παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί παρουσία 15 και πλέον χιλιάδων οπαδών του πειραϊκού συλλόγου, που έχουν μετατρέψει το Πανθεσσαλικό Στάδιο σε ένα μικρό «Γ. Καραϊσκάκης» και θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας χιλιάδες οπαδούς τους στις κερκίδες του γηπέδου, θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους και να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ