Παναθηναϊκός : Αγωνία για Βέμερ, δεν ζητάει αφαίρεση βαθμών ο Μαρίνος

Η υπόθεση του Γενς Βέμερ είναι αυτή που βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού. Δεν ζητάει αφαίρεση βαθμών από τους πράσινους ο Μαρίνος.


Παναθηναϊκός : Αγωνία για Βέμερ, δεν ζητάει αφαίρεση βαθμών ο Μαρίνος | to10.gr

Ο Παναθηναϊκός αγωνιά για το τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση της προσφυγής του Γενς Βέμερ. Οι πράσινοι έχουν καταβάλλει μια δόση των 50 χιλιάδων ευρώ στον Γερμανό πρώην αμυντικό τους και βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα για την απόφαση της ΕΠΟ να δεχτεί το αίτημά τους για εξόφληση του παίκτη σε 36 δόσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, δεν έχει λάβει ακόμα μια απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Την ίδια στιγμή, υπάρχει κίνδυνος να οριστικοποιηθεί το -3 σε περίπτωση που μέχρι αύριο δεν έχει πληρωθεί ο Βέμερ.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής απευθύνθηκε μέσω του μάνατζέρ του στη FIFA και ενημέρωσε για την προσφυγή που έκανε ο Παναθηναϊκός ώστε να πληρώσει σε δόσεις.

Από και και πέρα, αναφορικά με την περίπτωση του Στέργου Μαρίνου, ο παίκτης έκανε την προσφυγή στο Διαιτητικό δικαστήριο μόνο και μόνο για να για να εξασφαλίσει τις 54.000 ευρώ που του οφείλονται και όχι για να ζητήσει αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο