Παναιτωλικός : Θέλει να κρατήσει τον Ρόσα, έντονη δυσαρέσκεια για Nova

Παναιτωλικός : Θέλει να κρατήσει τον Ρόσα, έντονη δυσαρέσκεια για Nova

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Παναιτωλικού με τον Φάρλεϊ Ρόσα, με τους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου να επιθυμούν να τον αγοράσουν από τη Μόντε Αζούλ. Αντίθετα, υπάρχει δυσαρέσκεια με το γεγονός ότι η NOVA δεν θα προβάλλει απευθείας το ματς με τη Λαμία την Κυριακή.

Οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την παρουσία του Φάρλεϊ Ρόσα στην ομάδα και θέλουν να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τον κρατήσουν στο Αγρίνιο και του χρόνου. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ έχει πραγματοποιήσει 31 εμφανίσεις σε όλες διοργανώσεις με τη φανέλα των Αγρινιωτών έχοντας σκοράρει 6 φορές, ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Ο Ρόσα ανήκει στη Μόντε Αζούλ και αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος απαιτεί περίπου 400 χιλιάδες ευρώ για να τον παραχωρήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime. Το ποσό αυτό είναι σχεδόν απαγορευτικό για τον Παναιτωλικό και ενδέχεται να προταθεί εκ νέου δανεισμός είτε αγορά ενός μέρους από τα δικαιώματά του.

Συγχρόνως, στο Αγρίνιο υπάρχει δυσαρέσκεια για τη Nova, διότι όπως αποφασίστηκε από το συνδρομητικό κανάλι, δεν θα προβληθεί ζωντανά η αναμέτρηση με τη Λαμία για την 28η αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι πλέον, όλες οι αναμετρήσεις θα έχουν κοινή μέρα και ώρα διεξαγωγής (Κυριακή 19:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ