Άμραμπατ: «Είναι ωραίο να δίνουν τέσσερις ομάδες μάχη για τον τίτλο»

Άμραμπατ: «Είναι ωραίο να δίνουν τέσσερις ομάδες μάχη για τον τίτλο»

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για την εμφάνιση της ομάδας του και τη «μάχη» του τίτλου της Super League.

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Παναιτωλικό με 4-1 για την 18η αγωνιστική της Super League, με τον Νορντίν Άμραμπατ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Ο Μαροκινός άσος της «Ένωσης» μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τον τρόπο που κέρδισε η ομάδα του και για τη συναρπαστική κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: O τρομακτικός τραυματισμός του Ντέρικ Γουάιτ από συμπαίκτη του (vid)

Όσα είπε ο Άμραμπατ:

Για τη νίκη της ΑΕΚ:

«Κάναμε γεμάτη εμφάνιση και σκοράραμε 4 γκολ. Μας ζήτησε ο προπονητής να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στην περιοχή πράγμα που δεν έγινε στα 2 προηγουμενα ματς που ήταν μόνο ο Λιβάι και σήμερα το κάναμε. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε».

Για τη μάχη του τίτλου:

«Είναι κάτι όμορφο να δίνουν 4 ομάδες μάχη για τον τίτλο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και δουλεύουμε σκληρά, την ώρα που ο προπονητής μας προετοιμάζει τα ματς όσο καλύτερα γίνεται. Συνεχίζουμε, επανέρχονται παίκτες που ήταν τραυματίες και θα γίνουμε πιο δυνατοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ