Xιμένεθ : «Να μπούμε σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ» (vid)

Xιμένεθ : «Να μπούμε σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για Λεβαδειακό, Λάζαρο και ΠΑΟΚ

Με δηλώσεις του στο ΑΕΚ TV o Mανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου και την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, ζήτησε στήριξη από τον κόσμο για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ σχολίασε και τη συνολική πορεία της Ένωσης στη σεζόν.

Αναλυτικά:

Για την έως τώρα πορεία της ΑΕΚ: «Μέχρι τώρα έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Απομένει να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα. Να έχουμε την ίδια φιλοδοξία και συγκέντρωση, γιατί διαφορετικά θα ξεχαστούν όλα».

Για τον Λάζαρο: «Η αλήθεια είναι ότι μπαίνει δυνατά. Είναι ένας πολύ επιθετικογενείς παίκτης. Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές έχουν λεπτά στα πόδια τους, οπότε έχουν κουραστεί κι αυτός εκμεταλλεύεται τόσο την επιθετικότητα, όσο και τις κάθετες κινήσεις που μπορεί να κάνει».

Για το ματς της Κυριακής: «Περιμένοντας το γήπεδο να ολοκληρωθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια το καλύτερο έναυσμα για τον κόσμο είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό που θέλω να δω είναι τον κόσμο να κερδίζει το παιχνίδι πριν ακόμα μπουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο… Όταν οι ποδοσφαιριστές σηκώσουν το κεφάλι τους και δουν αυτή την κατάσταση στις κερκίδες να καταλάβουν ότι ο κόσμος είναι εδώ και τους στηρίζει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και ο Λεβαδειακός δε θα μας χαριστεί σε τίποτα».

Για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρίσκεται στον τελικό. Θα είμαστε αντίπαλοι. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον τελικό κι αυτό είναι το σημαντικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ