Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα

Εκπλήξεις από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας (20:30) για την 18η αγωνιστική της Superleague, σε ένα κομβικό παιχνίδι μετά τη νίκη και της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού με 4-1 νωρίτερα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους 11 που ξεκινά στους Ζωσιμάδες και επέλεξε τον Γιώργο Βαγιαννίδη αντί του Γιάννη Κώτσιρα και τον Φώτη Ιωαννίδη στη θέση του Άντρατζ Σπόραρ.

Από εκεί και πέρα, ο Αχιλλέας Πούγγουρας καλύπτει το κενό του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Παλάσιος θα είναι στα δεξιά της επίθεσης και ο Βέρμπιτς από τα αριστερά.

Αναλυτικά η εντεκάδα του Παναθηναϊκού:

Συγκεκριμένα, ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή. Ο Βέρμπιτς στο ένα «φτερό», ο Παλάσιος στο άλλο και… φουνταριστός ο Ιωαννίδης στο «κλασσικό» 4-3-3 του «τριφυλλιού».

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ