«Πάει για Λινγκρ ο Παναθηναϊκός» (vids)

«Πάει για Λινγκρ ο Παναθηναϊκός» (vids)

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού Οντρέι Λινγκρ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Τσεχία.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει το μεταγραφικό του πλάνο και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν από το εξωτερικό με ένα νέο όνομα να προστίθεται για το τριφύλλι.

Ο λόγος για τον Οντρέι Λινγκρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σλάβια Πράγας και φέρεται να απασχολεί έντονα τους πράσινους, που θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το infotbal.cz, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος ενδιαφέρονται για τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό και μάλιστα – όπως τονίζεται – έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ στην Σλάβια Πράγας για την απόκτησή του.

Προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση από πλευράς Σλάβια στην πρόταση των πράσινων, όμως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τον κάνει δικό του, όπως αναφέρει το τσέχικο δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσέχος διεθνής μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ έχει «γράψει» πέντε ματς με την Εθνική του ομάδα. Παράλληλα, ο Λινγκρ μετρά 10 γκολ και 7 ασίστ σε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Σλάβια.

Δείτε τον Λινγκρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ