Εξελίξεις με Χάμες Ροντρίγκες – Τι αναφέρουν στην Κολομβία (pic)

Εξελίξεις με Χάμες Ροντρίγκες – Τι αναφέρουν στην Κολομβία (pic)

Τα σενάρια από Τουρκία, η διάψευση του Ολυμπιακού και τα ρεπορτάζ των Κολομβιανών για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Χάμες Ροντρίγκες και το μέλλον του Κολομβιανού σούπερ σταρ.

Τις προηγούμενες ημέρες στην Τουρκία έγραφαν η Γαλατάσαραϊ θέλει να αποκτήσει τον Λατινοαμερικάνο αστέρα και μάλιστα τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα έκαναν λόγο για συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους Ερυθρόλευκους, όμως, να διαψεύδουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και να ξεκαθαρίζουν ότι ο «Χάμες δεν παραχωρείται».

Διαβάστε επίσης: Σφάζονται Μπαλτάκος και Φιλιππούσης- Χαμός στην ΕΠΟ

Σήμερα, υπήρξαν νέα ρεπορτάζ στην Κολομβία για το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες, με τους συμπατριώτες του να επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον του έμπειρου σούπερ σταρ, σύμφωνα με τις οποίες ο 31χρονος μεσοεπιθετικός στο τέλος της σεζόν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο και θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Οι πληροφορίες που έχω για τον Χάμες είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατο να υπάρξει κάτι με την Βάσκο ντε Γκάμα. Από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Ο Κολομβιανός μέσος έχει τρέχον συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και περνάει καλά εκεί. Για να κλείσει το θέμα του Χάμες, υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό που του δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνει έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του, κάτι που σχεδόν θεωρείται δεδομένο ότι μόλις τελειώσει η τρέχουσα σεζόν, θα ανακοινωθεί η επέκταση για την επόμενη σεζόν. Είναι επίσης ξεκάθαρο μεταξύ των δύο πλευρών ότι το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι σοβαρό», υποστήριξε ο δημοσιογράφος, Χόρχε Νικόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ