«Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος»

«Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου φορ της Χέκεν, Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ.

Κοντά στην απόκτηση του 29χρονου φορ της Χέκεν, Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ, φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με Μέσα από τη Σουηδία.

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ με 22 γκολ την περασμένη σεζόν βοηθώντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2023, ενώ σε αυτό λέγεται πως προβλέπεται ρήτρα ύψους περίπου 270.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο ή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα;

Ο αθλητικός διευθυντής της Χέκεν, Μάρτιν Έρικσον, ανέφερε σχετικά: «Έχουμε μια πρόταση και θα δούμε. Τίποτα περισσότερο, πέρα του ότι πρόκειται για μια συγκεκριμένη προσφορά που πρέπει να εξετάσουμε».

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως ο Γιερεμέγιεφ (μία φορά διεθνής με την Εθνική Σουηδίας) αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα από το Γκέτεμποργκ στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεσή του τους Σπόραρ και Ιωαννίδη για την κορυφή της επίθεσης και ο Γιερεμέγιεφ είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ