«Πληρωμές μέχρι την Τρίτη, αλλιώς αποχή»

«Πληρωμές μέχρι την Τρίτη, αλλιώς αποχή»

Νέα προθεσμία από τους παίκτες του Παναθηναϊκού προς τον Βασίλη Κωνσταντίνου, αν δεν δουν χρήματα μέχρι την Τρίτη.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά την αποχή της προηγούμενης εβδομάδας και τις πληρωμές που ακολούθησαν των αντιδράσεών τους, είχαν μεταφέρει προς τη διοίκηση πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και αν δεν υπάρξει μια φυσιολογική ροή πληρωμών θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις. Είχαν ζητήσει μάλιστα να δουν από κοντά τον Βασίλη Κωνσταντίνου προκειμένου να συζητήσουν.

Όπως και έγινε, σήμερα το πρωί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε στο Κορωπί και συζήτησε με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η κουβέντα είχε να κάνει με τα οικονομικά, με τον Κωνσταντίνου να ενημερώνει για το πλάνο που υπάρχει από εδώ και στο εξής. Οι παίκτες, ωστόσο, τον ενημέρωσαν πως θα προχωρήσουν σε αποχή αν μέχρι την Τρίτη δεν δουν και πάλι χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από τον Κωνσταντίνου να γίνει πληρωμή κι άλλων μισθών και συγκεκριμένα να πάρουν το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου (έχουν λάβει το 30%).  Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποίησαν με νέα αποχή από τις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, όπως τόνισαν αν δεν πληρωθούν μέχρι την Τρίτη, δε θα κατέβουν στις προπονήσεις και πιέζουν τη διοίκηση για νέες πληρωμές.

Η απάντηση από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ ήταν ότι θα τους ενημερώσει μέχρι τη Δευτέρα για το αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ