Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Ραμόν – Συμφωνία σε όλα με Φλαμένγκο λίγο πριν τα μεσάνυχτα – Πετάει Πέμπτη για Αθήνα

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα είναι οριστικά ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Μπαίνει αύριο στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ο 21χρονος μπακ.

Η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι οριστική. Και… ημιεπίσημη. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τη Φλαμένγκο και πλέον μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε οριστικά. Και πως ο 21χρονος αριστερός μπακ μπορεί να λογίζεται ήδη ως παίκτης των Πειραιωτών.

Οι πληροφορίες του to10.gr είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως λίγο πριν αλλάξει η ημέρα, Ολυμπιακός, Φλαμένγκο και Ραμόν ολοκλήρωσαν ένα δαιδαλώδες deal, το οποίο θα στείλει τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ στον Πειραιά. Με τους Ερυθρόλευκους να πληρώνουν ένα ποσό που θα ξεπεράσει, τελικά, το 1.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο Ραμόν είχε πει «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδος, για συμβόλαιο έως το 2027. Κάτι που ήταν προαπαιτούμενο, αλλά και σημαντικό σκέλος, για να μπορέσουν να «τρέξουν» οι διαδικασίες και ο Ολυμπιακός να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες της μεταγραφής με τη Φλαμένγκο, έχοντας ως «όπλο» του την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμενόταν να έχει γίνει πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη, ωστόσο, στο ενδιάμεσο παρουσιάστηκαν κάποια ζητήματα που δεν υπήρχαν στο τραπέζι στην αρχή της διαπραγμάτευσης και τα οποία προκάλεσαν αναταράξεις. Οι οποίες, ωστόσο, δεν στάθηκαν ικανές να αλλάξουν τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Με τον Ολυμπιακός να βρίσκει λύση με τη Φλαμένγκο και τη μεταγραφή να τελειώνει. Οριστικά, πλέον.

Ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε πανευτυχής για την ευτυχή κατάληξη της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και αναμένει με αγωνία το ταξίδι του στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης θα ταξιδέψει Πέμπτη προς ξημερώματα Παρασκευής από το Ρίο για την Ελλάδα και αναμένεται στην Αθήνα, την Παρασκευή το βράδυ. Με σκοπό να περάσει από ιατρικές και εργομετρικά τεστ και να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του.

Με τον Ολυμπιακό να αποκτά, μετά τον Ροντινέι και έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την εν ενεργεία κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο. Αυτή τη φορά όχι ελεύθερο, όπως στην περίπτωση του 31χρονου μπακ, αλλά με κανονική μεταγραφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από