Αποκάλυψη: Για 4,5 χρόνια υπογράφει ο Ραμόν – 1.500.000 για το 70% πληρώνει ο Ολυμπιακός – Αποστολή στο Ρίο

Αποκάλυψη: Για 4,5 χρόνια υπογράφει ο Ραμόν – 1.500.000 για το 70% πληρώνει ο Ολυμπιακός – Αποστολή στο Ρίο

To10.gr αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ραμόν Ράμος Λίμα και τη Φλαμένγκο. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι υπογραφές.

Ο Ολυμπιακός προχωράει στην αγορά του Ραμόν Ράμος Λίμα τις επόμενες ώρες. Η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη διοίκηση της Φλάμένγκο, ώστε σήμερα να μην μείνει καμία εκκρεμότητα και η μετακίνηση του νεαρού αριστερού μπακ να ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα.

Οι επαφές γίνονται απευθείας και… από κοντά, καθώς ο Ολυμπιακός έχει στείλει στη Βραζιλία εκπρόσωπο που λειτουργεί ως απεσταλμένος του συλλόγου, με σκοπό να επισπευσθούν οι διαδικασίες, αλλά και να μην χαθεί ο ποδοσφαιριστής. Ο λόγος είναι ότι τις τελευταίες ημέρες η Φενέρμπαχτσε, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, είχαν στείλει επίσημες προσφορές στη «Μενγκάο» για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο ή δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα;

Η απόφαση του Ολυμπιακού να στείλει άνθρωπό του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο αποδεικνύεται κομβική, καθώς οι κατ’ ιδίαν επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να πειστεί ο 21χρονος μπακ αμέσως να πει το «ναι». Και αυτό βοήθησε στο να «τρέξουν» πιο γρήγορα οι διαδικασίες και οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Φλαμένγκο έχουν αποφασίσει να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή με ένα ποσό που θα φτάσει το 1.5 εκατ. ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του Ραμόν. Η Φλαμένγκο ήταν ανένδοτη στο να δώσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς ποσοστό μεταπώλησης και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θεωρεί πως ο εν λόγω παίκτης μπορεί να εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, είπε το «ναι». Και αυτή την ώρα γίνονται οι τελικές συζητήσεις και μπαίνουν τα πάντα στο χαρτί.

Κλείνοντας και σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Ραμόν έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο 4,5 χρόνων, χωρίς να γίνουν γνωστές οι δικές του απολαβές. Αλλά η χρονική διάρκεια της συμφωνία επιβεβαιώνει πως ο Ολυμπιακός θέλει να επενδύσει στον Βραζιλιάνο μπακ και πιστεύει ότι θα μπορέσει να εξελιχθεί και να βοηθήσει τους πρωταθλητές.

Πλέον, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και πιθανότατα τις επόμενες ώρες, θα υπάρξουν και οι τελικές υπογραφές. Ισως και πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη, ο Ολυμπιακός θα έχει εντάξει στο δυναμικό του τον Ραμόν. Με κάθε επισημότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ