Εκπλήξεις από τον Μίτσελ – Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Εκπλήξεις από τον Μίτσελ – Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Εννέα αλλαγές από τον Μίτσελ στην εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Έντεκα αλλαγές στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Εννέα αλλαγές απόψε με τον Άρη από τον Μίτσελ στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύεται το βάθος του rotation του και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ακόμη version των Ερυθρόλευκων με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα τους.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Για 4,5 χρόνια υπογράφει ο Ραμόν – 1.500.000 για το 70% πληρώνει ο Ολυμπιακός – Αποστολή στο Ρίο

Ποιους θα δούμε απόψε στο «Καραϊσκάκης»: Τον Ανδρέα Ντόι, τον Ινμπόμ Χουάνγκ και εννέα του rotation. Πιο συγκεκριμένα; Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους: Τζολάκη, Ανδρούτσο, Ντόι, Ρέτσο, Βρουσάι, Σαμασέκου, Κασάμι, Χουάνγκ, Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί. Σχηματισμός που παραπέμπει σε 4-3-3.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι οι Μπουχαλάκης, Κρίστινσον, Χάμες, Ουί Τζο Χουάνγκ, Μαρσέλο, Ροντινέι, Βαλμπουενά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ και Μπακαμπού.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Φορτούνης και Μπιέλ σε ότι αφορά στους βασικούς με θέα προφανώς στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ