ΠΑΟΚ: Η επιβράβευση του Κωνσταντέλια και το ενδιαφέρον της Άρσεναλ

ΠΑΟΚ: Η επιβράβευση του Κωνσταντέλια και το ενδιαφέρον της Άρσεναλ

Νέο συμβόλαιο με υψηλότερους οικονομικούς όρους ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ στον Γιάννη Κωνσταντέλια. Τι συμβαίνει με την Άρσεναλ...

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη «λάμψη» του φετινού ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει να κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον ΠΑΟΚ, έχοντας κερδίσει τους πάντες με την εικόνα που παρουσιάζει.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά ήταν σίγουροι εδώ και καιρό για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς ο 19χρονος άσος πρόκειται για το μεγαλύτερο πρότζεκτ του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, έχοντας «αναγκάσει» πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να τον τσεκάρουν και σε μικρότερη ηλικία.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με το γόνατο του Αντετοκούνμπο – Το γράφημα που… τρομάζει

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται να του κάνουν αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του, θέλοντας να τον επιβραβεύσουν για την εικόνα που παρουσιάζει φέτος. Το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια θα έχει υψηλότερους οικονομικούς όρους, από τις 200.000 ευρώ τον χρόνο που λαμβάνει περίπου τη δεδομένη στιγμή.

Βέβαια, στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους και ένα συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας, από το τωρινό το οποίο λήγει το 2026. Την ίδια στιγμή βέβαια, η Άρσεναλ εξακολουθεί να παραμένει «ζεστή» και να τσεκάρει συνεχώς την εξέλιξη του Έλληνα μεσοεπιθετικού, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι επίσημο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ