Εγκατέλειψε ο Πάρντο, αμφίβολος για Απόλλωνα, ευκαιρίες σε Βρουσάι

Εγκατέλειψε ο Πάρντο, αμφίβολος για Απόλλωνα, ευκαιρίες σε Βρουσάι

Ο Φελίπε Πάρντο εγκατέλειψε την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Παίρνει κι άλλες ευκαιρίες ο Βρουσάι.

Το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού έχει βελτιωθεί πολύ μετά την 5άρα επί της Κέρκυρας. Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, όσο η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Κόντη προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο, να κάνουν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και να δείξουν ότι όσα έχουν συμβεί έως τώρα ήταν λάθη και αστοχίες που δεν πρέπει να επαναληφθούν.

Η αλλαγή του κλίματος φαίνεται ξεκάθαρα και από τις προπονήσεις των Πειραιωτών. Αν και απομένουν μόλις τρία παιχνίδια έως το φινάλε της σεζόν, η δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και την ένταση να χτυπάει κόκκινο! Βλέπετε, άπαντες αντιλαμβάνονται ότι κρίνονται και είναι υποχρεωμένοι να αποδίδουν και να προσφέρουν αυτά που ζητάει ο σύλλογος.

Χαρακτηριστικό της έντασης του προγράμματος είναι το γεγονός ότι στη διάρκεια του διπλού που διεξήχθη στο προπονητήριο των Πειραιωτών, ο Φελίπε Πάρντο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρόγραμμα. Ο Κολομβιανός εξτρέμ παραπονέθηκε για έντονο πόνο και για αυτόν τον λόγο βγήκε από την προπόνηση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Με τις πιθανότητες να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι λίγες.

Οπως και να έχει, πάντως, ο Πάρντο δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της Ριζούπολης, καθώς ο Κόντης δεν θέλει να αλλάξει το σχήμα. Ενώ θέλει να δώσει και ακόμη περισσότερο χρόνο στον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος τόσο κόντρα στην Κέρκυρα όσο και καθημερινά στο Ρέντη, δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ