Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία – Η 11αδα της ΑΕΚ με Ιωνικό

Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία – Η 11αδα της ΑΕΚ με Ιωνικό

Ο Λιβάι Γκαρσία είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός από το ματς με τον Ιωνικό, με τον Ματίας Αλμέιδα να βάζει στην κορυφή της επίθεσης τον Τομ Φαν Βέερτ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό για τη 19η αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που θα την διατηρήσει κοντά στην κορυφή της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει να αντιμετωπίσει μια σημαντική απουσία, καθώς στην ενδεκάδα που επέλεξε, άφησε εκτός τον πρώτο σκόρερ, Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μάλιστα έμεινε και εκτός αποστολής.

Ο στράικερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε κάποιες ενοχλήσεις από χθες και σήμερα κρίθηκε προτιμότερο προληπτικά να μην πάρει ρίσκο η Ένωση με τη συμμετοχή του, για αυτό και δεν θα είναι ούτε στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε σχηματισμό 4-1-3-2 με τον Αθανασιάδη στο τέρμα, ακραία μπακ θα είναι οι Ρότα και Χατζισαφί και δίδυμο στα στόπερ οι Βίντα και Μουκουντί.

Στον άξονα θα ξεκινήσουν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τον Άμραμπατ δεξιά και τον Πινέδα αριστερά, ενώ στην επίθεση ο Αραούχο θα είναι λίγο πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο είναι οι: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Φράνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ και Φερνάντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ