«Μπαμ» από τον Αλαφούζο: Ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό!

«Μπαμ» από τον Αλαφούζο: Ο Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό!

Έντονη φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός κλείνει άμεσα τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη! Εδώ και τρεις μήνες είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή οι «πράσινοι».

Μεταγραφή-βόμβα στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με πληροφορίες του «dikisports.blogspot.com», οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Άρη και κάνουν δικό τους τον Ντάνιελ Μαντσίνι αντί 2,1 εκατ. ευρώ. Εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες υπήρχε «φλερτ» μεταξύ των δύο πλευρών και αν επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα γίνει κάτοικος Λεωφόρου.

Η αντίδραση πάντως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν άμεση, με το «τριφύλλι» να διαψεύδει ότι υπάρχει συμφωνία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «για ότι υπάρξει για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θα ενημερωθείτε επισήμως από την ΠΑΕ».

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουόκαπ: Αποκάλυψη για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (pics)

Οπως και να έχει, φαίνεται πως οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές για τον Μαντσίνι και μένει να δούμε τις επόμενες ώρες/μέρες ποια θα είναι η κατάληξη στην ιστορία. Το συμβόλαιο του 26χρονου άσου με τον Άρη ολοκληρώνεται το 2024 και εδώ και καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και από το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ