Γκονζάλες: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και άξιζε το τίτλο του πρωταθλητή»

Γκονζάλες: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και άξιζε το τίτλο του πρωταθλητή»

Ο παλαίμαχος μέσος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και θα έπρεπε να αναδειχθεί πρωταθλητής.

Ο Τόνι Γκονζάλες που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως η πρώην ομάδα του ήταν η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και αδικείται που δεν παίρνει το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός μέσος κατέθεσε τις απόψεις του για τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά και για τον τελικό του κυπέλλου που θα φέρει αντιμέτωπο τον Δικέφαλο του Βορρά με την ΑΕΚ, στο Metropolis. «Ελπίζω να μη γίνουν αυτά που είδαμε στο Βόλο πριν την έναρξη του ματς. Να παιχτεί όπως πρέπει ο τελικός να είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και ο καλύτερος να κερδίσει. Εγώ έχω παίξει και στα δυο γήπεδα, αλλά η ασφάλεια των οπαδών είναι θέμα της αστυνομίας. Εμείς όταν πήγαμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν έγινε το παραμικρό εκτός γηπέδου παρά μόνο κάτι μικροεπεισόδια στην τάφρο. Ελπίζω να μην γίνει τίποτα φέτος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι ήταν ο καλύτερος και άξιζε να στεφθεί πρωταθλητής. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να αποδείξει πολλά στον τελικό και θα πρέπει να στεφθεί Κυπελλούχος για δεύτερη σερί σεζόν. Η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί μόνο σ΄ αυτό το παιχνίδι και σε τίποτα άλλο. Έχει διπλή αξία να το πάρεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Δεν παίζει ρόλο η πορεία που κάνεις όλη τη χρονιά. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό και θα πρέπει να είσαι από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένος για να πάρεις τη νίκη και τον τίτλο. Ελπίζω ο αγώνας να μην κριθεί από τον διαιτητή. Εγώ δε θα βρεθώ στον τελικό, αλλά εύχομαι να το πάρει ο ΠΑΟΚ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ