Γκατσίνοβιτς: «Χαρούμενος που έπαιξα και σκόραρα για να βοηθήσω την ομάδα»

Γκατσίνοβιτς: «Χαρούμενος που έπαιξα και σκόραρα για να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά και τη δική του εμφάνιση.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη με σκορ 3-0 στην «Opap Arena», καταφέρνοντας έτσι να προσπεράσει προσωρινά τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση.

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο, με εμπνέει περισσότερο από τα άλλα γήπεδα στην Ελλάδα αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και σκόραρα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Aν δείξουμε μια ματιά στον πάγκο της ομάδας θα βλέπαμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές αλλά νομίζω ότι τα παιδιά που ξεκίνησαν βασικοί κάνανε πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ σημαντικό που φεύγουμε με τη νίκη»

Για το πως αισθάνεται μετά την επέμβαση: «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω ακριβώς το ίδιο όπως ήμουν πριν την επέμβαση, η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια από την πλευρά μου και από όλα τα παιδιά να με βοηθήσουν για να μπορέσω να επιστρέψω. Δεν είμαι στο 100%, θα χρειαστώ κάποιο χρονικό διάστημα γιατί ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δουλεύω καθημερινά για να το καταφέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ