Αποκάλυψη: Κίνηση Ολυμπιακού και για Ζούμερ Μπουτούτσι για τα άκρα της επίθεσης – Ο ρόλος του… Μπουχαλάκη (Vids)

Αποκάλυψη: Κίνηση Ολυμπιακού και για Ζούμερ Μπουτούτσι για τα άκρα της επίθεσης – Ο ρόλος του… Μπουχαλάκη (Vids)

Ο Ολυμπιακός κινείται να αποκτήσει ακόμη έναν εξτρέμ, πληροφορίες για επαφή με την Κόνιασπορ για τον Ζούμερ Μπουτούτσι.

Έντονη και με πολλές εξελίξεις αναμένεται να είναι η σημερινή, τελευταία ημέρα των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό. Καθώς οι Ερυθρόλευκοι είναι ενεργοί στην αγορά, όχι μόνο για να «ξεφορτώσουν» το ρόστερ τους, αλλά και για να ενισχυθούν. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να αποκτήσουν έναν ακόμη εξτρέμ μετά τον Σέρζι Κανός. Και σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από την Τουρκία, ο εκλεκτός είναι ο Ζούμερ Μπουτούτσι.

Οι πληροφορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν πως στο περιθώριο των επαφών του Ολυμπιακού με την Κόνιασπορ για τον δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη, οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα για έναν από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των Τούρκων, τον 26χρονο ακραίο επιθετικό, Ζούμερ Μπουτούτσι.

Το συμβόλαιο του γεννημένου στο Βέλγιο, μεγαλωμένου στη Νορβηγία και διεθνή με την Εθνική Κοσόβου εξτρέμ ολοκληρώνεται τον Μάιο και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, λέγεται πως ο εν λόγω παίκτης θα αποκτηθεί, είτε άμεσα άρα θα πάρει χρήματα και η Κόνιασπορ, είτε θα γίνει προσπάθεια να υπογράψει από τώρα για το καλοκαίρι, κάτι που θα σημαίνει ότι η τουρκική ομάδα θα τον χάσει χωρίς χρήματα.

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν ο τεχνίτης και ταχύτατος εξτρέμ, έχει 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Κόνιασπορ, αλλά και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να δείξει στο υψηλότερο επίπεδο τι μπορεί να κάνει. Και για αυτόν τον λόγο πιέζει και ο ίδιος, αλλά και ο ατζέντης του, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπουτούτσι γεννήθηκε στο Βέλγιο, όπως προαναφέραμε, αλλά σε ηλικία δύο ετών μετακόμισε με τους γονείς του στη Νορβηγία. Μέχρι 10 ετών δεν είχε παίξει ποτέ ποδόσφαιρο, αλλά όταν ξεκίνησε στην άσημη Λούρα, κατέγραψε εκπληκτικά ρεκόρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 28 Μαΐου 2012, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος Νορβηγίας, παίζοντας με τη φανέλα της Σάντνες με τη Χάουγκεσουντ για 13 λεπτά. Ηταν μόλις 15 ετών και 261 ημερών, ρεκόρ που του πήρε στις 13/04/2015 το παιδί-θαύμα της Νορβηγίας, Μάρτιν Όντεγκααρντ (15 ετών και 118 ημερών.

Το ταλέντο του Μπουτούτσι αναγνώρισε η Red Bull Σάλτσμπουργκ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013. Το 2015 η Βίκινγκ απέκτησε τα δικαιώματά του, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπουτούτσι να δείξει το ταλέντο του, γράφοντας 158 συμμετοχές, 23 γκολ και 30 ασίστ με τη φανέλα της.

Το 2020 το συμβόλαιό του έληξε και ο ίδιος επέλεξε να υπογράψει στην Κόνιασπορ, στην οποία μετράει 83 συμμετοχές, 11 γκολ και 15 ασίστ, όντας πλέον και διεθνής με την Εθνική Κοσόβου (16 συμμετοχές, 1 γκολ). Εντούτοις, μέχρι τα 22 του χρόνια ο Μπουτούτσι ήταν διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Νορβηγίας, καταγράφοντας πάνω από 40 συμμετοχές με τους Σκανδιναβούς, πριν επιλέξει να αλλάξει εθνική στους άνδρες και να εκπροσωπήσει των χώρα καταγωγής των γονιών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ