Επιβεβαίωση από το Μεξικό για Αλμέιδα!

Επιβεβαίωση από το Μεξικό για Αλμέιδα!

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μεξικού παραδέχθηκε πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν στη λίστα για διάδοχος του Τάτα Μαρτίνο, αλλά η επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρισκόταν ψηλά στη Ομοσπονδίας του Μεξικού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας μετά την αποχώρηση του Τάτα Μαρτίνο.

Το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ «έπαιζε» συνέχεια σε ρεπορτάζ από το Μεξικό, με τον πρόεδρο Ντε Λουίσα να επιβεβαιώνει σε δηλώσεις του τα παραπάνω, αλλά να παραδέχεται πως με την επέκταση της συνεργασίας του «Πελάδο» με την Ένωση, τα πάντα άλλαξαν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πανευρωπαϊκή αποθέωση για τον Θρύλο του Μπαρτζώκα!

«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως είχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντε Λουίσα.

Ουσιαστικά ο Αλμέιδα δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει την ΑΕΚ γι’ αυτό και πριν λίγες εβδομάδες ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2028, με το deal να προβλέπει και ρήτρα δέκα εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ