Μπουτούτσι: «Το 100% για τη νίκη, την ομάδα και τους οπαδούς μας» (vid)

Μπουτούτσι: «Το 100% για τη νίκη, την ομάδα και τους οπαδούς μας» (vid)

Ο Ζούμπερ Μπουτούτσι υποσχέθηκε ότι θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετράει πλέον ο Ζούμπερ Μπουτούτσι, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου και να υπόσχεται ότι θα δώσει το 100% για να βοηθήσει την πειραϊκή ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πανευρωπαϊκή αποθέωση για τον Θρύλο του Μπαρτζώκα!

«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δίνεις 100% για τη νίκη. Για την ομάδα, για το έμβλημα, για τους οπαδούς. Η ντρίμπλα, το σουτ, το γκολ, στοιχεία που με συναρπάζουν. Είμαι ο Ζούμπερ Μπουτούτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες πήραν τον Ζούμερ Μπουτούτσι από την Κόνιασπορ, στην οποία αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2021. Φέτος, στο πρώτο μισό είχε 23 συμμετοχές, με 1 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με την τούρκικη ομάδα είχε 83 συμμετοχές, με 11 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Μπουτούτσι είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Κοσόβου (16 συμ., 1 γκολ), ενώ εκτός από την Κόνιασπορ έχει αγωνιστεί επίσης στην Νορβηγία με τις φανέλες των Βίκινγκ (154 συμ., 23 γκολ, 30 ασίστ) και Σάντνες (23 συμ.). Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 266 ματς, έχοντας 34 γκολ και 45 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ