Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός: Μέρος του προγράμματος ο Βέρμπιτς

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς επανέρχεται σταδιακά στις προπονήσεις και σήμερα ακολούθησε μέρος του προγράμματος, με τη συμμετοχή του στο ματς με τη Λαμία (05/02) να κρίνεται τις επόμενες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στη Λαμία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επικεντρώνεται στο κομμάτι της τακτικής.

Ο Σέρβοες τεχνικός είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, ενώ ο Χόρντουρ Μάγκνουσον συνέχισε με ατομικό και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής, σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος να αφιερώνεται στην τακτική, διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ενώ ένα γκρουπ έπαιξε παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στη συνέχεια για σχεδόν μία ώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στην τακτική.

Μέρος του προγράμματος -προτού συνεχίσει με ατομικό- ακολούθησε ο Βέρμπιτς, ενώ ατομικό έκανε ο Μάγκνουσον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ