Αποθέωση από την «Marca» για τον Αλμέιδα: «Έκανε την ΑΕΚ την πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα»

Αποθέωση από την «Marca» για τον Αλμέιδα: «Έκανε την ΑΕΚ την πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα»

Οι συμπατριώτες του Ματίας Αλμέιδα «βγάζουν» το καπέλο στον προπονητή της ΑΕΚ για όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η πορεία του Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ.

Στην αργεντίνικη έκδοση της «Marca» γίνεται αφιέρωμα στη μέχρι τώρα δουλειά του «Πελάδο» στην Ελλάδα και την Ένωση όπου τονίζεται πως την έχει κάνει την πιο δυνατή ομάδα στη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Δεν το… κουνάει από την κορυφή ο Ολυμπιακός – Η βαθμολογία της Euroleague

Όσα γράφει η «Marca»:

«Στην πρώτη του εμπειρία στην Ευρώπη, ο Ματίας Αλμέιδα έχει τον άνεμο υπέρ του και βρίσκεται ήδη… στο δρόμο, για να καθίσει στον »Όλυμπο» των θεών, τουλάχιστον για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που θέλουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό.

Η τελευταία νίκη επί του Αρη με 3-0 εκτόξευσε την ΑΕΚ στην κορυφή της ελληνικής Super League, μπροστά από τον Παναθηναϊκό που ήταν επικεφαλής τις προηγούμενες 19 αγωνιστικές. Ο Αλμέιδα που πήγε στην ΑΕΚ τον Μάιο με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 κατάφερε στις αρχές Ιανουαρίου να σφραγίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που έχει από τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας στο έργο του και ανανέωσε το συμβόλαιό του για τέσσερα χρόνια!

Και ο καλύτερος τρόπος για να ανταποδώσει αυτή την εμπιστοσύνη ήταν να φτάσει στην κορυφή της Super League για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν. Έκανε την ΑΕΚ την πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, αφού είναι η ομάδα που κέρδισε ως τώρα τα περισσότερα παιχνίδια (15), σημείωσε τα περισσότερα γκολ (41) και έχει την καλύτερη άμυνα. Η ομάδα του βασίζεται στην επιθετική δύναμη που επιβάλει ο Λιβάι Γκαρσία με 10 γκολ και ο Μεξικανός Ορμπελίν Πινέδα, ένας παίκτης που ζητήθηκε αποκλειστικά από τον προπονητή για να αποκτηθεί.

Ο Αραούχο μαζί με τον Μαροκινό Νορντίν Αμραμπατ και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχουν πετύχει από πέντε γκολ. Οι παίκτες του Πελάδο έχουν στόχο και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο βρίσκονται στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ