Καραπαπάς: «Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει τις επόμενες μέρες»

Καραπαπάς: «Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει τις επόμενες μέρες»

Ο Αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μνημόσυνο που θα γίνει σύντομα για τα θύματα της Θύρας 7.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Θέση για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ημερομηνία στην οποία θα τελεστεί το μνημόσυνο της Θύρας 7, πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Πιο συγκεκριμένα μέσω μια ανάρτησης του στα social media, θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μια σωστή σειρά γράφοντας τα εξής: «Επειδή λόγω ανόητων δημοσιευμάτων, ο κόσμος έχει μπερδευτεί σήμερα δεν έγινε το μνημόσυνο.

Διαβάστε επίσης: Η αποστολή του Ολυμπιακού για την Τούμπα : «Μέσα» τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Το επίσημο μνημόσυνο θα γίνει τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Δήμο Πειραιά.

Είμαστε σε επικοινωνία και με τους γονείς και με τη Θύρα 7».

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια βρέθηκε στο μνημείο της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη αποτιόντας φόρο τιμής στα παιδιά που έφυγαν άδικα πριν 42 χρόνια.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ