Άρης: Ραγδαίες εξελίξεις με Πάρντιου

Άρης: Ραγδαίες εξελίξεις με Πάρντιου

Μετά την ήττα του Άρη στη Νίκαια και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους», με μόνο τις ανακοινώσεις να απομένουν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άρη σχετικά με τον Άλαν Πάρντιου, μετά την ήττα της ομάδα από τον Ιωνικό στη Νίκαια και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του τελευταία διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα για τον Άγγλο τεχνικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και μετά από απόφαση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», ο Πάρντιου δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση του «διαζυγίου» των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάισον, χάνει το ντέρμπι!

Ο Άρης στα τελευταία τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές, χωρίς μάλιστα να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 22η αγωνιστική της Super League, στο οποίο θα καθίσει στην άκρη του πάγκου ως υπηρεσιακός, ο Τόλης Τερζής.

Θυμίζουμε πως ο Πάρντιου αντικατέστησε τον Αύγουστο του 2022 τον Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ