Άρης: Με Τερζή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει για έκτη φορά τον Άρη, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει το αν θα είναι προσωρινός ή αν θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (12/2) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Τόλη Τερζή στο «τιμόνι» του. Ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει για έκτη φορά τους κιτρινόμαυρους, καθώς ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν, μετά και τη χθεσινή (4/2) εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό.

Τα τυπικά απομένουν, μόνο, για να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Άγγλο τεχνικό. Οι δυο πλευρές συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη λύση της συνεργασίας τους και στη συνέχεια θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, επίσης, είναι το αν ο Άρης θα κινηθεί άμεσα για νέο προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Πάρντιου, ή αν θα παραμένει στην τεχνική ηγεσία ο Τόλης Τερζής, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με τις πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή, να είναι μοιρασμένες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από