«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» – Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» – Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε την μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (pics)

Το μνημόσυνο για την τραγωδία της Θύρας 7 που έγινε σαν σήμερα πριν από 42 χρόνια, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η 8η Φεβρουαρίου είναι διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες ημέρες για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σαν σήμερα το 1981, 21 παιδιά άφησαν την τελευταία πνοή στο Καραϊσκάκη σε μια αναμέτρηση των ερυθρόλευκων κόντρα στην ΑΕΚ.

Μετά από 42 χρόνια, ο Ολυμπιακός έκανε το μνημόσυνο στο φαληρικό γήπεδο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, με την οικογένεια των Πειραιωτών να δίνει το παρών για να τιμήσει τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα.

Στο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 ήταν πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά και άλλων ομάδων, ενώ όπως κάθε χρόνο ήταν και οι συγγενείς των 21 ανθρώπων που «έφυγαν» από τη ζωή πριν από 42 ολόκληρα χρόνια.

«Αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», φώναξαν όλοι μαζί για να στείλουν το μήνυμα όσο πιο ψηλά γίνεται, με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη, όπως και τα δάκρυα για τη μεγαλύτερη τραγωδία που συνέβη ποτέ στον ελληνικό αθλητισμό.

Τη μνήμη των 21 νεκρών τίμησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωπικά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα το περασμένο Σάββατο όταν και βρέθηκαν στο μνημείο των θυμάτων έξω από το «Γ.Καραϊσκάκης» και άφησαν από ένα λουλούδι.

Στο μνημόσυνο το μεσημέρι της Τετάρτης έδωσε το παρών ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ενώ μαζί του ήταν ο β’ αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

Εκεί φυσικά ήταν και ο γ’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Αγραφιώτης αλλά και ο δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Κώστας Καραπαπάς. Εννοείται δεν μπορούσε να λείψει και ήταν παρών και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φαληρικού γηπέδου, Βασίλης Βασιλειάδης.

Δείτε τις φωτογραφίες από το μνημόσυνο της Θύρας 7:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ